Vintertid och ridabstinens
Då var dagen här; vintertiden. Nu blir timmarna färre då man kan göra saker utomhus. Inte för att det egentligen är så många sysslor att göra utomhus så här års mer än att rida ut I skogen, men känslan av att det blir mörkt redan kl 16 är tung. Det är dock lättare nu än för ett par veckor sen. Kanske för att vi har flera helger nu med inplanerade besök. 
Denna helg är Daniel mamma och hennes man här på besök. Så underbart med lite social samvaro! Sen tar de med sig barnen till fastlandet för en veckas lov. Vi hämtar barnen I Nynäshamn på söndag. En hel veckas barnfri tid, på både gott och ont. Skönt, men samtidigt tomt. Är dock väldigt glad över att barnen får åka över och träffa far- och morföräldrar, även om det blir tomt hemma. 

Zetas sår på framknäet läker enligt plan, även fast jag tycker det går väldigt långsamt. Men jag vet att sår kan ta tid att läka. Fickan uppåt har slutit sig helt nu så det är bara den yttre delen som ska läka ihop. Han har en helt normalt sårsvullnad och är feberfri. Så skönt att han kan gå i hagen som vanligt nu. 
Men jag vill rida!!!!!!! Igår var det en strålande höstdag och jag var så sugen på att rida, men  så länge såret är öppet vill jag att han inte ansträngs eller går I skogen och får en pinne på såret. 
Ridabstinensen är stor nu!!!
Jag vill fortsätta jobba med övergångar inom gångarterna och se var det leder oss. 
Jag vill fortsätta jobba med min position i sadeln.
Jag vill fortsätta jobba med att bygga upp styrkan hos oss båda. 
Jag vill fortsätta jobba med grunderna för att ta oss till ytterligare en nivå.
Jag är så sjukt taggad över att komma ut på tävlingsbanorna nästa säsong och bli ännu stabilare på tävlingsbanorna.

I väntan på detta jobbar jag en liten stund varje dag med bålstyrka och balans på min pilatesboll. Målet är att fortsätta med det även när ridningen kommer igång. Jag hoppas att energin finns för det...

Nu ska jag ut och mocka och fixa i stallet. 
Ha en riktigt härligt söndag!!