Äntligen, äntligen, äntligen!!!
Efter att snart ha frågat runt i alla stall i nejden och även åkt runt och knackat på i stall har jag äntligen hittat en plats för oss, och jag tror det blir riktigt, riktigt bra det här. Ett väldigt fint stall, trevliga människor, ridbana, bra hagar och väldigt (!) fina ridvägar runt knuten utan att behöva ut på bilvägar. 

Flytten gick igår och det gick helt okomplicerat. Han är en väldigt okomplicerad häst, även om han är ett busfrö. Han får en mjukstart på nya stället pga att ena hagkompisen fortfarande har broddar, så ihopsläpp sker om en vecka. Det känns bara positivt för då hinner han komma in lite i nya rutiner samt lukta mer som de andra.

Igår kväll vid intaget gjorde han stooora ögon, när det enligt honom, vällde in hästar. De är 4 st i stallet och han är van vid att de är 2 st och de sista två veckorna har han ju varit ensam. Han hade en del "samtal" med boxgrannen, en supersöt c-ponny, och svarade upp när ponnyn trodde Tim skulle norpa hans mat. Men de verkar ha kommit till någon form av samförstånd för de var sams imorse. 
Tim har nog sovit ganska gott för svansen var full av spån. 
Nu blir det lugna dagar för Tim, iaf fysiskt. Mycket promenader i omgivningen och en hel del markarbete för att hålla igång kommunikationen.